Aaltje Reuver

Luiperbeekstraat 42
6343 PV Weustenrade

Aaltje Reuver

Praktijk voor integrale therapie
en persoonlijke coaching

Leven is vanaf zijn geboorte voortdurend afscheid nemen.
Loshaken om voort te gaan.
Zichzelf te verliezen om zich te vinden.
Het risico nemen van de graankorrel om vruchten voort te brengen.

Aaltje Reuver

Mijn naam is Aaltje Reuver, en ik heb al 32 jaar een praktijk voor Integrale Therapie, Persoonlijke Coaching en Relatietherapie. Met liefde en passie werk ik in deze praktijk erg graag met mensen. Ik coach jou naar een goede relatie met je kinderen, ouders, familie, werk of organisatie, je liefdesrelatie, en niet te vergeten jezelf.

Optimale balans

Door de inzet van integrale therapie, persoonlijke coaching, relatietherapie, en diverse andere technieken, bied ik je de mogelijkheid om – in relatie tot jezelf, familie of  (loop-) baan – van ongewenst gewoontegedrag bewust te worden. Samen lichten we je huidige functioneren grondig door, en gaan we aan de slag om je dagelijkse stress te leren beheersen.

Hierdoor kan een nieuwe visie ontstaan met ongekende scherpte en vaardigheden, zodat meer lucht vrijkomt voor een optimale balans in baan en (liefdes-) relatiegericht functioneren.

Het resultaat is een gezonde dosis eigenwaarde en een groeiende persoonlijkheid.

Groei en ontwikkeling

De nieuwe visie op jouw groei en ontwikkeling heb je nodig om verder te komen in de huidige maatschappij; tegenwoordig kun je al bijna niet meer bij een werkgever aankloppen wanneer je niet kunt aantonen dat je aan jezelf hebt gewerkt. Vaak krijg je daardoor immers voorrang wanneer je in een bedrijf een positie wilt verwerven.

Ook betekent het ‘werken aan jezelf’, en het feit dat je bewust bent van je tekortkomingen of negatieve eigenschappen, je prettiger bent als werknemer, maar ook fijner als moeder, vader, partner en mens in zijn geheel.